Victor Ståhl Segerhagen

medlem i gruppen Precious och studerande till skådespelare i Göteborg. Gästartist på Musikföreningen Riffets och Söderslätts Musikkårs arrangemang i Parken den 25 april 2010, tema ”Love” och som gjorde ett bejublat framträdande

Du har nu signerat en cd skiva mer er grupp Precious med titeln ”Russian Roulette” kan du nämna lite om denna inspelning? Det var den första riktiga studioinspelningen vi gjorde med Precious. Den skivan är allt annat än aktuell, snarare nostalgisk för min del.

Du är nu Göteborgare sedan en tid, vad är det du läser där uppe? Jag läser till skådespelare och teaterpedagog på Wendelsberg. Jag går ut nu till våren.

.Precious är ett välkänt band från Trelleborg, hur mycket spelningar blir det med bandet nu för tiden? Det blir inte mycket alls nuförtiden. Vi håller ihop, såklart! Killarna i bandet har startat en inspelningsstudio och lägger mycket tid på det. En studio som jag varmt rekommenderar alla demoband i stan.

Andra band du spelat eller spelar med? En del plojgrejer på skolan blir det ju. Sen trubadurar jag en del på hotell och restaurang bl a i Lysekil.

 Någon grupp/artist som influerat dig? Allt man hör hittar man influenser från faktiskt. Jag är inte fastspänd vid någon speciell stil. Allt från visor till metall.

Har du någon favoritartist/grupp? Kings of Leon, Mando Diao, Queen, Beatles, Kent, Bo Kaspers

Vad ligger på skivtallriken just nu? Det är mycket Stevie Wonder! En del Lars Winnerbäck har smygit sig på också.

Vinyl eller cd? Jag har varken vinyl eller cd skivor. De mesta ligger på datan, inte speciellt charmigt men praktiskt.

Hur ser det ut framöver med framträdande för din egen del? Inget inplanerat med Precious. Vi satsar på att spela in i vår studio och slänga upp det på nätet. Jag kommer annars befinna mig i Vimmerby till sommarn. Kommer att jobba som skådespelare på Astrid Lindgrens värld. Varmt välkommna dit, ni kommer få se en Borka ni aldrig någonsin skådat!

 Den 25 april så kommer du att medverka i ett arrangemang som går under namnet ”Love” vad kan publiken vänta sig? Det blir en klassisk kärlekslåt av rang. Mer än så säger jag inte.

 Vi i Riffet tackar dig Victor och önskar dig lycka till framöver och ser framemot att få höra dig uppträda den 25 april i Parken

 Intervjun gjord av

Peter

PS. Jag nämnde efter konserten att jag gärna sett Victor som idolartist. Victor har både charm ock en stor kompetens som sångare. Skall bli riktigt roligt att följa honom framöver. Ryktet säjer att han kommer på någon blixtvisit i Trelleborg under sommaren – var på er vakt